Ηλεκτρονική Έκδοση

ΚΕΕΡΦΑ: Σύλληψη μετανάστη που μίλησε στα ΜΜΕ στη Μανωλάδα

Συλλαλητήριο την Κυριακή στη Νέα Μανωλάδα, 3 μ.μ.

Σύλληψη και κακοποίηση μετανάστη που μίλησε στα ΜΜΕ, στο ΑΤ Κάτω Αχαγιάς (Νέα Μανωλάδα), καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ) με ανακοίνωση της.

Συγκέντρωση μεταναστών στη Μανωλάδα Παρασκευή 19/4 (ΚΕΕΡΦΑ - Ένωσης Μεταναστών Εργατών) Συγκέντρωση μεταναστών στη Μανωλάδα Παρασκευή 19/4 (ΚΕΕΡΦΑ - Ένωσης Μεταναστών Εργατών) «Μετά τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ στη Μανωλάδα, τη σκυτάλη πήραν οι πιστολέρος του Δένδια, αυτή τα φορά κακοποιώντας και συλλαμβάνοντας στο ΑΤ  Κάτω Αχαγιάς τον  Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και για αυτό το μήνυμα που θέλει να στείλει η Αστυνομία είναι ότι αναλαμβάνει να τρομοκρατήσει η ίδια τους μετανάστες», καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ.

«Σήμερα τα χαράματα στις 5.30μμ αστυνομικοί πήγαν και τον έβγαλαν έξω από τη παράγκα στη περιοχή Λάππα όπου έμενε και τον χτύπησαν μπροστά σε όλους. Δεν θα περάσει! Απαιτούμε τη άμεση απελευθέρωση του Σαχίν Αχμέτ και την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή αστυνομικού».

Την Κυριακή 28 Απρίλη στη κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας στις 3 μμ., οργανώνεται συλλαλητήριο.

«Το ποτάμι της οργής για το ρατσιστικό έγκλημα των αφεντικών δεν γυρνά πίσω. Με γρήγορους ρυθμούς φορείς, σωματεία και συλλογικότητες μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ και την Ένωση Μεταναστών Εργατών προχωράνε στην οργάνωση του συλλαλητηρίου τη Κυριακή 28 Απρίλη στη κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας στις 3μμ.», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Τη Δευτέρα στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με συμμετοχή σωματείων των εκπαιδευτικών, μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, συλλογικοτήτων της περιοχής. Παραβρέθηκε πολυάριθμη αντιπροσωπεία της Ένωσης Μεταναστών Εργατών από τη Νέα Μανωλάδα. Σήμερα θα γίνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

«Το συλλαλητήριο απαιτεί την τιμωρία των ενόχων για τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση στην εταιρία Βαγγελάτος ΑΕ και την άμεση νομιμοποίηση των μεταναστών. Στην Αθήνα, η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τους μετανάστες  οργανώνουν την μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία της Πρωτομαγιάς με κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο στις 11πμ», καταλήγει η καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
"Ματωμένες Φράουλες"
Μετανάστες και πρόσφυγες