Ηλεκτρονική Έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο καθυστερούν, παρανομούν

Νέα επίθεση κατά της τρικομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αποψινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου με κύριο θέμα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Σχολιάζοντας τις καθυστερήσεις για το ζήτημα της ΕΡΤ η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει οτι: “Αν και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί εξακολουθούν να παίζουν καθυστέρηση, ένα είναι σίγουρο: Όσο διατηρείται το μαύρο στις οθόνες, και η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί με το προσωπικό και τις διαδικασίες που εξέπεμπε μέχρι να τη φιμώσουν, η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει να παρανομεί.”

Ασκώντας ιδιαίτερα κριτική σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι : “Οι δε κυβερνητικοί εταίροι του κ. Σαμαρά δεν μπορούν άλλο να κρύβονται. Δεν είπαν κουβέντα για την παράνομη και αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, γεγονός που προϊδεάζει πως τελικώς θα συναινέσουν στην πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού.”

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, επαναλαμβάνει όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ότι δηλαδή “κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει με τη δημοκρατία” και ότι “ο λαός είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη.”

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
ΕΡΤ
ΣΥΡΙΖΑ