Ηλεκτρονική Έκδοση

Ζητούν μπλοκάρισμα του διαγωνισμού απόδοσης των ψηφιακών συχνοτήτων

Η Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδας

«Δεν υπολόγισαν την ΕΡΤ, εμάς θα υπολογίσουν;», αναρωτάται στην ανακοίνωσή της η Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδος (ΕΠΕΚ), που καλεί τους περιφερειακούς και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς να προσφύγουν όλοι μαζί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην Δικαιοσύνη, στις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ώστε να μπλοκαριστεί ο διαγωνισμός απόδοσης των ψηφιακών συχνοτήτων σε παρόχους Δικτύου, καθώς στις  19 Ιουνίου έληξε η Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ.

Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης 'Ε" Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης 'Ε"

Όπως επισημαίνει η ΕΠΕΚ η φιλοσοφία της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι: α)Έμμεσος οικονομικός εξαναγκασμός, ώστε να κλείσουν όλα τα Ιδιωτικά Περιφερειακά Κανάλιακαι β) Ένας Πάροχος Δικτύου για όλους, που φωτογραφίζει την Digea, μετά την κατάργηση της ΕΡΤ. 
 
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδος τονίζει: "Μας τελειώνουν την ελεύθερη φωνή της Περιφέρειας και κλείνουν τις επιχειρήσεις μας με έμμεσες διαδικασίες. Μην τρέφετε αυταπάτες και πρέπει να το καταλάβετε όλοι ότι έφθασε το τέλος των μικρών ιδιωτικών καναλιών. Ας μην νομίζει κανείς (όπως γινόταν παλαιότερα),  πως με τα μέσα και τις γνωριμίες που διαθέτει θα εξαιρεθεί και θα την σκαπουλάρει. Δεν υπελόγισαν την ΕΡΤ, εμάς θα υπολογίσουν;"
 
Και καταλήγει: "Συμφωνούμε απολύτως με τις παρατηρήσεις που απεστάλησαν από τον πάροχο Δικτύου "Digital Union" προς την ΕΕΤΤ".
 
Πηγή: ertopen
 
 
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
ΕΡΤ