Ηλεκτρονική Έκδοση

ΑΕΚ: «Μόνο ο Νοτιάς βάζει λεφτά!»

Ο μοναδικός άνθρωπος που βάζει λεφτά το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ είναι ο Νίκος Νοτιάς που κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών (26%) στην ΠΑΕ. Αυτό προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση της ΑΕΚ, με την οποία καθίσταται σαφές ότι μέτοχοι όπως ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, ο Πέτρος Παππάς και ο Νάσος Θανόπουλος έχουν σταματήσει να χρηματοδοτούν την ομάδα.

Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς «Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει σαφές, ότι ο αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου κ. Νίκος Νοτιάς είναι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα και όπως έχει τονίσει θα συνεχίσει να το πράττει» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Στα μετεγγραφικά, ο Στέλιος Μανωλάς εξετάζει τις περιπτώσεις δυο δεξιών μπακ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Του 29χρονου Βραζιλιάνου, Φλάβιο Πίντο που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και ιδίως του 30χρονου Φερνάντο Βαρέλα, βασικός στην Μαγιόρκα τα τρία τελευταία χρόνια και τα προηγούμενα έξι στη Μπέτις.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κιντής
Ποδόσφαιρο