Έντυπη Έκδοση

Δίνει οικονομικά στοιχεία στον κόσμο ο Σκόρδας

Θετικός στη διάθεση των οικονομικών στοιχείων μετά τα αιτήματα της Λέσχης Φίλων Αρη και του ερασιτέχνη ήταν χθες ο Λάμπρος Σκόρδας, που παραμένει όμως διατεθειμένος να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία της ΠΑΕ μέσω των εκλογών της Λέσχης.

Ολα στο φως από τον πρόεδρο του Αρη Ολα στο φως από τον πρόεδρο του Αρη Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκόρδας θα παραχωρήσει το πόρισμα του πρόσφατου ελέγχου που έκαναν ορκωτοί λογιστές αύριο, μετά και το αίτημα και του ερασιτέχνη, ενώ χθες το Δ.Σ. της Λέσχης συναντήθηκε με τους μετόχους της ΠΑΕ (Ματθαίου, Γρανούζη κ.ά.), όχι όμως και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, που δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση. Οι «ζυμώσεις» για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων συνεχίζονται, ενώ η σκληρή κριτική προς τον Σκόρδα από τους οργανωμένους οπαδούς συνεχίζεται, μια και του προσάπτουν «λαϊκισμό και αλαζονεία». Θέση για τις εξελίξεις πήρε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζιβελέκης, μια και το όνομά του ενεπλάκη στα «σενάρια» των υποψηφιοτήτων: «Αυτή την περίοδο παίζεται για την ομάδα μου όλο το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει μόνον η Ευρωλίγκα. Δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο ούτε θέλω να εμπλακώ πουθενά. Ο Α.Σ. και η Λέσχη μπορούν και πρέπει θεσμικά να δώσουν τη λύση στο θέμα που αφορά την ΠΑΕ», τόνισε χαρακτηριστικά. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε χθες, χωρίς απουσίες, αφού μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κρίστι Βανγκέλι, ενώ οι «κίτρινοι» περιμένουν από τον Βιτόλο να ξεκαθαρίσει πρώτα με τη Σανταντέρ και μετά να κάνουν την τελική κίνηση για να τον κρατήσουν και για τα επόμενα χρόνια, όπως φέρεται να είναι και η δική του επιθυμία.

*Χθες η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που χρειαστεί μπαράζ ανάμεσα στον Αρη και στη Λάρισα, αυτό θα γίνει, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ΠΑΕ, στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 19.00.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης