Έντυπη Έκδοση

Οι «αιώνιοι» το καλό παράδειγμα

Από τη θεωρία στην πράξη. Από τη στιγμή που τα αφεντικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αποδέχθηκαν την πρόταση του ΕΟΤ (μέγας χορηγός της Ευρωλίγκας), ήταν ζήτημα χρόνου να οργανωθεί μια κοινή συνέντευξη Τύπου, με στόχο να δώσουν το καλό παράδειγμα στους οπαδούς των ομάδων τους, λίγες μέρες πριν από το ραντεβού στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Σήμερα το μεσημέρι (14.30), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού και Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος από πλευράς Ολυμπιακού θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, έχοντας δίπλα τους τον υπουργό Τουρισμού Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο αλλά και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα θα ενημερώσει τους Ελληνες δημοσιογράφους για το σχέδιό του σχετικά με το μέλλον της διοργάνωσης και τις αλλαγές που έρχονται στα θέματα των συμβολαίων.

Είναι προφανές ότι είναι ένα σημαντικό βήμα, ώστε να δείξουν οι δύο «αιώνιοι» ότι θέλουν να έχουν στο πλευρό τους φιλάθλους και όχι αγρίους που πάνε στο Βερολίνο για πόλεμο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
Ολυμπιακός