Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση σε σπίτι μεταναστών στον Ταύρο

“Φασιστική επίθεση έγινε σε σπίτι μεταναστών στον Ταύρο, από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής”, καταγγέλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η επίθεση έγινε την Παρασκευή το βράδυ, όπου 6 φασίστες εισέβαλαν στο σπίτι των μεταναστών σπάζοντας το παράθυρο. Αφού στην αρχή προσποιήθηκαν οτι είναι αστυνομικοί και ζήτησαν να δουν τα χαρτιά των μεταναστών, όταν οι μετανάστες ζήτησαν να έρθει το περιπολικό αυτοί άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν λέγοντας πως είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αφού τους χτύπησαν τους έκλεψαν τσαντάκια με χαρτιά για τη δουλειά τους, διάφορες μικρές συσκευές καθώς και ένα χρηματικό ποσό που είχαν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της γειτονιάς. Όταν οι μετανάστες αναγνώρισαν τους δυο από αυτούς, τότε όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή.

Καλούμε τις συλλογικότητες, τα συνδικάτα και τους φορείς της γειτονιάς να καταδικάσουν τα ρατσιστικά εγκλήματα σε βάρος μεταναστών εργατών.

Καταγγέλουμε τη ρατσιστική δράση των τραμπούκων δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το εργατικό κίνημα. Η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τη γειτονιά θα απαντήσει με μαζική κινητοποίηση για να μπορέσουμε να απομονώσουμε τις δολοφονικές τακτικές των φασιστικών αυτών ομάδων".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ρατσισμός
ναζισμός/νεοναζισμός