Έντυπη Έκδοση

«Μιλάμε με πολλές εταιρείες»

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε λόγος για συζητήσεις με πολλές εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Eldorado Gold. Ο Αλκης Μαυροφρύδης, σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη και παλαιότερα σε παρόμοιο πόστο στις διοικήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη, τόνισε πως: «Είναι μία από τις εταιρείες που μας προσέγγισαν, συζητήσαμε, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο έτοιμη είναι η άλλη πλευρά και δεν είναι οι μόνοι με τους οποίους συζητάμε».

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν έκαναν την ΠΑΕ να χαμηλώσει τους τόνους και να αποφύγει δημόσιες τοποθετήσεις επί του θέματος. «Δεν υπάρχει λόγος για να δημιουργείται ζήτημα, από μια συζήτηση, όπως με τόσες άλλες εταιρείες. Είμαστε ενήμεροι όμως για τις αντιδράσεις, τις έχουμε διαπιστώσει, αλλά ξαναλέμε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία από την πλευρά της τηρεί επίσης αποστάσεις από το θέμα. «Νωπή» άλλωστε είναι η δήλωση περί αναστολής εργασιών για ένα χρόνο, όμως για το θέμα του ΠΑΟΚ και της χορηγίας στη φανέλα του, ο υπεύθυνος Τύπου της εταιρείας Κώστας Γεωργαντζής με δηλώσεις του στον ρ/σ «Αρένα» υποστήριξε πως δεν υπάρχει τίποτα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Απλά εμείς, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αλληλεγγύης, ήμασταν πάντα και θα είμαστε ανοικτοί για διάλογο».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Συναντήσεις/Συμφωνίες/Συνομιλίες/Διαπραγματεύσεις
ΠΑΟΚ
Κύριο θέμα
Ο χρυσός μάς φέρνει πιο μακριά