Έντυπη Έκδοση

Οι τολμηρές ερωτικές δραστηριότητες κάνουν καλό στην υγεία!

Θραύση κάνει το kinky σεξ, το οποίο έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη εδικά στις ΗΠΑ. Τολμήστε να αλλάξετε... στάσεις και συνήθειες στο κρεβάτι με το σύντροφό σας και αμέσως θα δείτε τη διαφορά... Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν νερό στο όνομά του μετά τις αποδόσεις τους στο σεξ, αλλά και των ευεργετικών του αποτελεσμάτων σε όλο το σώμα.

Σύμφωνα με μελέτη Αμερικανών ερευνητών που δημοσιεύθηκε στην «Journal of Sexual Medicine», όσοι προτιμούν τις kinky καταστάσεις στις ερωτικές τους συνευρέσεις είναι λιγότερο νευρωτικοί, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, λιγότερο άγχος και στρες, βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής και την απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Στη μελέτη, η οποία έγινε με μορφή ερωτηματολογίου, συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι. Τα συμπεράσματα που βγήκαν από τις απαντήσεις τους ήταν εξαιρετικά και απέδειξαν ότι πλέον οι άνθρωποι δεν διστάζουν να πειραματιστούν με το καινούργιο. Αισθάνονται περισσότερο απελευθερωμένοι και έτοιμοι για όλα. Η καταπίεση που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών, απελευθερώνεται στο συζυγικό κρεβάτι.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Andreas Wismeijer, ο οποίος μίλησε δημόσια για αυτό το θέμα στο LiveScience, τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι απολύτως λογικά: «Οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πειραματιστούν στο σεξ και δεν φοβούνται να ζήσουν νέες εμπειρίες στο κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι, πιο τολμηροί, λιγότερο νευρωτικοί, πιο υγιείς ψυχολογικά και ζουν αυτό που πραγματικά θέλουν χωρίς να υπολογίζουν ότι αυτό δεν είναι και πολύ αποδεκτό από την κοινωνία. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα τους. Νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και δεν κρύβονται. Κάνουν αυτό που θέλουν και το απολαμβάνουν».

Μάλιστα ο Wismerijer υποστηρίζει ότι όσοι απολαμβάνουν μόνο το λεγόμενο vanilla sex δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά θέλουν και απλά βολεύονται στα κλασικά και «ακίνδυνα» μικρά και... αθώα.

* Γιάννη μου το... μαντίλι σου, ή αλλιώς δέστε του μάτια ή τα χέρια και αφεθείτε στις αισθήσεις σας.

*Εμπνευστείτε από την ταινία «9½ εβδομάδες», απλώστε στο σώμα σας σαντιγί ή σοκολάτα και ξεκινήστε το φαγοπότι.

*Παίξτε στριπ πόκερ: ο χαμένος τα κάνει όλα!

*Μη νιώθετε ντροπή για το σώμα σας... Βάλτε μουσική και χορέψτε έναν αισθησιακό χορό.

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις συμβουλές των ειδικών...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αναπαραγωγή και σεξουαλική συμπεριφορά
Υγεία