Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση στον Δημήτρη Καλύβα

Ενέδρα εκφοβισμού σε μέλος της ΚΕΔ

«Η ασύδοτη τρομοκρατική δράση τους δε θα μείνει ατιμώρητη», υποστηρίζει η ΕΠΟ

Υστερα από μία, μόλις, αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο χώρος της διαιτησίας μετράει την πρώτη πληγή του. Ο Δημήτρης Καλύβας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τραυματίστηκε ελαφρώς από αγνώστους, κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχτηκε στην περιοχή της Φυλής. Και η ΕΠΟ, η οποία ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με την εξυγίανση του χώρου, υποστηρίζει ότι θα πετύχει, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, να βρει τους δράστες αυτής της ενέδρας, και να τους αποδώσει ποινικές ευθύνες...

Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ο κ.Καλύβας ευθυνόταν για τον ορισμό διαιτητών σε αγώνες της Football League, όπως και σε παιχνίδια του βορείου ομίλου της Football League 2. Με την κατάργηση της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας, στον τομέα της ευθύνης του πέρασε φέτος και η Σούπερ Λίγκα, αλλά ουδείς είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει αν η επίθεση που δέχτηκε είχε να κάνει να παλιές ή πρόσφατες αποφάσεις του.
Το απόγευμα της Τετάρτης εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους την Τρίτη 20/8/2013 το μέλος της ΚΕΔ Δημήτρης Καλύβας μετά το τέλος προγραμματισμένων τεστ στην περιοχή της Φυλής. Οι άνανδροι τραμπούκοι που χτύπησαν και τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά τον κ. Καλύβα και βαυκαλίζονται ότι με τέτοιες πρακτικές προκαλούν τρομοκρατία, ας γνωρίζουν ότι η ασύδοτη δράση τους δεν θα παραμείνει ατιμώρητη.
Η ΕΠΟ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συνεργάζεται με την αρχές για την αποκάλυψη των ενόχων και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε βάρος τους".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Καλύβας
ΚΕΔ