Έντυπη Έκδοση

Μιούζικαλ-μάνια

Η μέρα από το πρωί φαίνεται. Και η χρονιά από το καλημέρα διαφαίνεται ότι θα δώσει, όπως και πέρσι, ξανά ένα προβάδισμα στο μιούζικαλ. Παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς ότι η παράδοσή μας στο είδος είναι ανύπαρκτη και οι επιδόσεις κάτω του μετρίου.

CABARET CABARET Μετά την επανάληψη του «Σικάγο» στο «Παλλάς», τη σκυτάλη θα πάρει, πάλι σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, το «Μερικοί το προτιμούν καυτό», με τους Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρή Αθερίδη και Γιάννη Ζουγανέλη . Ενας «ειδικός», ο Κωνσταντίνος Ρήγος τολμά να μεταφέρει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής το «Καμπαρέ». Τον κινηματογραφικό ρόλο της Λάιζα Μινέλι θα υποδυθεί η Μαρία Ναυπλιώτου, με κομπέρ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η «Annie», σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, θα παρουσιαστεί στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με τους Αννα Παναγιωτοπούλου και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ναυπλιώτου, Τσανακλίδου, Μπουλέ στο «Καμπαρέ» (αριστερά) και Ζουγανέλης, Βουτσάς, Αθερίδης, Μακρυπούλια στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό» Ναυπλιώτου, Τσανακλίδου, Μπουλέ στο «Καμπαρέ» (αριστερά) και Ζουγανέλης, Βουτσάς, Αθερίδης, Μακρυπούλια στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Θέατρο
Παραστάσεις
Χορός