Έντυπη Έκδοση

Βόμβα στην Καλαμάτα σε ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου

Πανικό και ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της Καλαμάτας η σφοδρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο ενεχυροδανειστήριο που ανήκει στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσο Μητρόπουλο.

Η έκρηξη, που ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, προκάλεσε ολική καταστροφή του καταστήματος ενώ σοβαρές υλικές ζημιές από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σε διπλανά καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό με καλώδιο από μακρινή απόσταση. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι από τύχη δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί πολιτών καθώς τη στιγμή της έκρηξης η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο ήταν μεγάλη επειδή στην περιοχή λειτουργούν πολλά νυχτερινά κέντρα.

Στον τόπο της έκρηξης μετέβη από την Αθήνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας με σκοπό να εντοπίσει και να καταγράψει στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο ενεχυροδανειστήριο του κ. Μητρόπουλου υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και το υλικό που κατέγραψαν έχει παραδοθεί στους ειδικούς.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Οργανώσεις/Επιθέσεις/Συμμορίες