Ηλεκτρονική Έκδοση

«Οι πολυεθνικές έχαναν 2,5 δις, αν αποσυρόταν η τροπολογία»

Αποκάλυψη Π. Κουρουμπλή για Α. Γεωργιάδη

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποστείλει Non Paper το οποίο ανέφερε πως: »Αν δεχτούμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολυεθνικές θα χάσουν 2,5 δις ευρώ, καθώς η τιμή του φαρμάκου στην Ελλάδα επηρεάζει την τιμή σε άλλες 19 χώρες του κόσμου, επειδή η Ελλάδα είναι χώρα αναφοράς ως προς τις τιμές«. Την αποκάλυψη έκανε στον ρ/σ »Στο Κόκκινο", ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

"Πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για το πάρτυ που έχει στηθεί τόσα χρόνια στο χώρο του φαρμάκου" δήλωσε ο Π. Κουρουμπλής. 

Το ηχητικό εδώ

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η elvis έγραψε: (πριν 6 έτη)
Επί 10 μέρες παρακολουθούμαι ένα άνευ προηγουμένου εμετικό παραλήρημα του κ.Υπουργού. Τέτοια λύσσα για να υποστηρίξει τα μαύρα του αφεντικά ενάντια στον Έλληνα, είναι τουλάχιστον άξιο ιατρικής διερεύνησης.
2 Ο/Η κοστας έγραψε: (πριν 6 έτη)
κρέμασμα τους αξίζει όλους αυτούς που μας καταστρέφουν μ αυτά που ψηφίζουν, τι εξεταστική επιτροπή; λαϊκά δικαστήρια και κρέμασμα!
3 Ο/Η Lena έγραψε: (πριν 6 έτη)
Η κυβέρνηση με τους υπουργούς της είναι γνωστό ΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ υπηρετούν. Μια ακόμη "γαργαλιστική λεπτομέρεια" δεν προσθαφαιρεί τίποτε. Βέβαια κάπου αλλού, με αυτό που λέει ο Κουρουμπλής, ο Υπουργός αυτός θα ήταν ήδη παρελθόν. Κι εδω εχω 1 ,2 απορίες. Τους βοηθούς, γραμματείς ,συμβούλους παρατρεχάμενους στο Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ τους γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ανθρωποι που προέρχονται απο επιτροπές οπλικών εξοπλισμών, φαρμακοβιομηχανίες κλπ. Είναι δύσκολο να τους "ξεσκονίσουν"; Οσο για τον βουλευτή μας, υπηρέτησε επι δεκαετίες ΑΛΛΟ απο το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ; Υπούργευε σε κυβέρνηση "καθαρή"; Τέλος, ίσως είμαι ηλίθια αλλά στην υπερπροσπάθεια μας να βρεθούν "γνώστες" και "διαχειριστές" νομίζω οτι στο τελος θα χρεωθούμε το πιο χυδαίο σύστημα διακυβέρνησης ΔΙΧΩΣ να εχουμε κυβερνήσει. Ας αφήσουμε και τα ικανά στελέχη μας να μιλήσουν γιατί μας εχουν ζαλίσει οι ΠΑΣΟΚοθρεμμένοι δημοσιοσχετίστες με το πολύ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ .
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Φαρμακοβιομηχανία και εμπόριο φαρμάκων
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης