Έντυπη Έκδοση

ΠΑΟΚ: δείχνει τα δόντια του ο Σαββίδης

Η «συμμαχία» με τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου και οσονούπω με την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ένα βήμα ακόμη του Ιβάν Σαββίδη για την πλήρη και σε όλα τα επίπεδα αμφισβήτηση των «πρωτείων» του Ολυμπιακού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό εκτιμούν ειδικοί και μη του ποδοσφαίρου μετά την κατάθεση αγωγής από πλευράς του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τη διάταξη περί δυσφημιστικών δηλώσεων. Παρά το φόβο και τις απειλές περί κυρώσεων που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τον αποκλεισμό απ' τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος (ποιος θα το τολμήσει άραγε, λένε στη Θεσσαλονίκη), ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει αποφασισμένος και έτοιμος να προβεί και σε άλλες κινήσεις (σχετικές με τα χρέη, με δυνατές μετεγγραφές, με νέο αθλητικό κέντρο κ.λπ.) ώστε να καταστήσει τον ΠΑΟΚ νέο «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα λόγια άλλωστε του γνωστού νομικού Αλέξανδρου Λυκουρέζου στον ρ/σ «Σέντρα» σχετικά με την αγωγή που κατατέθηκε είναι χαρακτηριστικά: «Εγινε αυτή η αγωγή, πιστεύουμε ότι και δικονομικά και ουσιαστικά είναι νομικά βάσιμη. Από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Για να φτάσουμε στην κατάθεση έχουμε εξετάσει, αξιολογήσει και εκτιμήσει όλες τις διαστάσεις και τις παραμέτρους αυτής της υποθέσεως. Πιστεύω ότι καταλήξαμε σε ορθό συμπέρασμα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
ΠΑΟΚ
Σούπερ Λίγκα