Έντυπη Έκδοση

FORUM ΤΟΥ ΕΕΔΕΓΕ ΣΤΙΣ 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η πρόεδρος Σοφία Οικονομάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) διοργανώνουν στην Αθήνα διεθνές forum με θέμα «Women Lead the Success in the Economy» (Οι Γυναίκες ηγούνται της επιτυχημένης οικονομικής πολιτικής).

Το forum θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Ερμής», στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας 7, Αθήνα.

Στόχος του forum είναι να αναδείξει την Ελληνίδα επιχειρηματία, να παρουσιάσει τη δυναμική της, τους στόχους της, τις επιτυχίες της στον τοπικό και στον παγκόσμιο χάρτη της επιχειρηματικότητας και φυσικά να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που την απασχολούν και να προταθούν λύσεις. Πέρα από την παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει επενδυτών και business partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα, το forum θα περιλαμβάνει και διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, networking και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Η διοργάνωση απευθύνεται σε επικεφαλής θεσμικών οργάνων και φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, διακεκριμένους επιχειρηματίες, εκπροσώπους γυναικείων μη κυβερνητικών οργανώσεων, μέλη επιμελητηρίων, σωματείων, ενώσεων κ.ά.

Αναφερόμενη στους στόχους του διεθνούς forum η πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, κ. Σοφία Οικονομάκου, δήλωσε: «Οι γυναίκες του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών προσβλέπουμε σε μια νέα διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και οραματιζόμαστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πατρίδας μας και στην αντιμετώπιση της κρίσης. Στην ουσία η κρίση για μας σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής, με τις γυναίκες πιο δραστήριες στον επιχειρηματικό στίβο, αναδεικνύοντας το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και τα προσόντα τους, με επιλεγμένες και οργανωμένες επιχειρηματικές κινήσεις και με μια πολιτεία αρωγό στις προσπάθειές μας και θεματοφύλακα της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας».

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο forum θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή στους μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για το συνέδριο: http://www.eedege-congress.eu.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασιακά θέματα
Επιχειρηματικότητα
Εργασία & Ασφάλιση