Έντυπη Έκδοση

Ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια από την ΕΛ.ΑΣ.

Ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια παρέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Η κίνηση αυτή έγινε με αφορμή τις γιορτές, όπου το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε εθελοντικά ρούχα, τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, ατομικής υγιεινής και παιχνίδια, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας.

α είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο παράρτημα του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον Δενδροπόταμο, στο παιδικό χωριό SOS, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και στο Χαμόγελο του Παιδιού, στην περιοχή του Φοίνικα.

Η παράδοση των ειδών έγινε με τη συνοδεία και της μπάντας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, που έπαιξε τα κάλαντα στα παιδιά.

Τρόφιμα μακράς διαρκείας πρόσφερε και η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Κατά τη παράδοση των τροφίμων το παρών έδωσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Ορφανός, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη διαρκούς προαγωγής και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, ενώ έκαναν λόγο και για ελπιδοφόρες ενδείξεις για έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση και επιστροφή σε αναπτυξιακή τροχιά στη διάρκεια του 2014.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εθελοντισμός
Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)
Θεσσαλονίκη