Έντυπη Έκδοση

Διαλυτήριο κλεμμένων οχημάτων

Η αποθήκη στη Ναύπακτο δεν ήταν παρά ένα... διαλυτήριο κλεμμένων οχημάτων από την Αθήνα, που είχαν οργανώσει δύο κάτοικοι της περιοχής, 44 και 45 ετών, που συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς. Οι δύο δράστες ομολόγησαν ήδη δεκάδες κλοπές αυτοκινήτων στην Αττική.

Η αρχή του τέλους της σπείρας έγινε κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου. Τότε εντόπισαν την αποθήκη, όπου οι συλληφθέντες μετέφεραν και αποσυναρμολογούσαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου, στη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το όποιο είχε κλαπεί από τον Αλιμο Αττικής, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 15 σφαίρες και ένα κουτί με καθαριστικά όπλου, ένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος αυτοκινήτου κ.ά.

Σε έρευνα που ακολούθησε και πάλι στην αποθήκη -διαλυτήριο οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα Αττικής, μια καρότσα, μια μετώπη, δυο φανάρια, ένα ταμπλό και ένα πίσω τζάμι καμπίνας, τα οποία αντιστοιχούν σε φορτηγό αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου. Ακόμη βρέθηκαν πολλά εξαρτήματα οχημάτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Συλλήψεις/Προσαγωγές