Έντυπη Έκδοση

Δράση των ασφαλιστικών κατά των τροχαίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτότυπη δράση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, φορτηγά οδικής βοήθειας, που μετέφεραν τρακαρισμένα οχήματα, κυκλοφορούσαν σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας κατά τις νυχτερινές ώρες, προσελκύοντας την προσοχή πεζών, οδηγών και επιβατών. Τα φορτηγά ήταν ντυμένα με πανό, με ευδιάκριτο το μήνυμα: «Ηπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ, τι θα κάνεις;».

Ταυτόχρονα, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ίδιων περιοχών, με στόχο την ενημέρωση για τις ολέθριες επιπτώσεις που μπορεί να έχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τοποθετήθηκαν πάνω από 30.000 πρωτότυπα ενημερωτικά φυλλάδια που προσομοιάζουν με κλήση, με το σύνθημα «Μη γράφεις τη ζωή...».

Η δράση της ΕΑΕΕ έχει αποσπάσει βραβείο δημιουργικότητας στο θεσμό ERMIS AWARDS.

Χορηγοί της πρωτοβουλίας της ΕΑΕΕ ήταν οι εταιρείες Interamerican και Υδρόγειος, ενώ υποστηρικτές οι ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ενωση, ERGO, Ευρωπαϊκή Πίστη, Groupama Φοίνιξ, ΝΡ Insurance και Συνεταιριστική.

Τα οχήματα βοήθειας παρείχαν οι εταιρείες Europ Assistance, Interamerican, Interpartner Assistance, Mapfre Assistance και Mondial Assistance.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ιδιωτική ασφάλιση
Ασφαλιστικές Εταιρείες/Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος
Εργασία & Ασφάλιση