Ηλεκτρονική Έκδοση

Έκρηξη στο γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη

Τελευταία ενημέρωση:

Αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Τρίτης έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, στην οδό Αμερικής 10 στον 4ο όροφο. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές.

«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και φόβου. Δεν θα το κατορθώσουν. Αυτή η χώρα έχει θεσμούς. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» σχολίασε ο Γιάννης Μιχελάκης.
 
 
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: "Η εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας".
 
 
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: " Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις δεν πτοούν τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται"
 
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  "Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Ενέργειες που επιχειρούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ομαλότητα και να δυναμιτίσουν τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα θα πέσουν στο κενό".
 
 Καταδικάζει την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός:«Καταδικάζουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση που εκδηλώθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Μιχελάκη. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Υπουργό και τονίζουμε ότι οι προσπάθειες δημιουργίας κλίματος αναταραχής και φόβου στην ελληνική κοινωνία θα πέσουν στο κενό. Οφείλουμε όλοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να απομονώσουμε την τρομοκρατία και τη βία σε όλες τις μορφές της».
 
 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Για το ίδιο θέμα
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Γ.Μιχελάκη