Έντυπη Έκδοση

Μαγικές δυνάμεις από άλλο πλανήτη

Ποιος είναι ο Πίττακους Λόρι; Στην πραγματικότητα, δεν είναι άλλος από τους συγγραφείς Τζέιμς Φράι και Τζόμπι Χιουζ που υπογράφουν το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας για εφήβους «Η άνοδος του Εννιά», το τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Η κληρονομιά του Λόριεν».

ΠΙΤΤΑΚΟΥΣ ΛΟΡΙ Η άνοδος του Εννιά ΜΤΦΡ.: ΜΠΕΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗ Εκδόσεις Πατάκη Σελ.: 366 Τιμή: 14,70  ευρώ ΠΙΤΤΑΚΟΥΣ ΛΟΡΙ Η άνοδος του Εννιά ΜΤΦΡ.: ΜΠΕΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗ Εκδόσεις Πατάκη Σελ.: 366 Τιμή: 14,70 ευρώ Τριακόσια εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη βρίσκεται ο πλανήτης Λόριεν. Οταν καταστρέφεται από τους φοβερούς Μογκαντόρι, όλοι οι κάτοικοί του αφανίζονται, εκτός από εννιά παιδιά, τους Γκάρντι που μαζί με τους φύλακές τους, τους Σεπάν, θα προσγειωθούν με διαστημόπλοια στη Γη. Εδώ καλούνται να μείνουν ενωμένα, ανακαλύπτοντας διαρκώς τα υπερφυσικά τους χαρίσματα, τις Κληρονομιές τους.

Μέσα από σκηνές καταιγιστικής δράσης και πλούσιες περιγραφές παρακολουθούμε την πορεία και τις περιπέτειες των έξι Γκάρντι που έχουν απομείνει μέχρι να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Μαγικά σεντούκια, Λοραλίτες λίθοι, η δύναμη του Λούμεν είναι μόνο μερικά από τα υπερφυσικά αντικείμενα που συντροφεύουν τους ήρωες.

Καταδιώξεις σε υπόγεια τούνελ και πόλεις-φαντάσματα, μάχες μεταξύ εξωγήινων οντοτήτων, μαγικά χαρίσματα που χάνονται και επανέρχονται, διεγείρουν τη φαντασία του αναγνώστη που δεν μπορεί να αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του μέχρι να το τελειώσει. Αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα, η αποφασιστικότητα, η ανδρεία, η ανιδιοτέλεια, η αυτοθυσία διαπνέουν όλο το βιβλίο και συναρπάζουν αγόρια και κορίτσια.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Βιβλίο
Παιδί