Έντυπη Έκδοση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο τζάμπας ζει στο Διαδίκτυο

Ποιος είπε πως το δωρεάν πέθανε; Ποιος υποστηρίζει πως θα πρέπει, για να αποκτήσουμε κάτι, να σπαταλάμε περιουσίες; Και ποιοι είναι εκείνοι που επιμένουν πως οτιδήποτε δεν κοστίζει χρήματα είναι παράνομο;

Στην πραγματικότητα, ακόμα και σε καιρούς κρίσης, τα δωρεάν υπάρχουν πάντα δίπλα μας, αρκεί να μπορούμε να τα εντοπίζουμε και να τα χαιρόμαστε. Απλώς χρειάζεται προσπάθεια και ψάξιμο ή ένα καλό «σκονάκι» για να βρίσκετε εκείνο που χρειάζεστε με ένα μόλις κλικ.

Νόμιμα

Το Διαδίκτυο είναι μια αστείρευτη πηγή δωρεάν παροχών, ένα απίθανο Ελντοράντο με πολλές και διαφορετικές πηγές προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται δωρεάν και που, πάνω απ' όλα, είναι και νόμιμα.

Για παράδειγμα: χρειάζεστε γκατζετάκια για το pc, το tablet και το laptop σας; Συμπιεστές αρχείων αντιβιοτικά, φώτοσοπ, «κοπτοραπτικά» για mp3, παιχνίδια και ένα σωρό ακόμα δυνατότητες, σας δίνονται δωρεάν μέσω Διαδικτύου. Αλλά για να μην περάσετε ώρες ψάχνοντας στον Ιστό και φοβούμενοι μήπως εκείνο που βρήκατε δεν είναι τελικά νόμιμο, εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες διευθύνσεις για να ξεκινήσετε και από εκεί και πέρα, όρεξη να έχετε να συνεχίσετε το ψάξιμο, και τα διαμάντια που υπάρχουν είναι ατελείωτα.

* Μετατρέπει τα πάντα στα πάντα! Το http://dvdvideosoft.com είναι ένα καταπληκτικό πολυεργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε εντελώς δωρεάν και πανεύκολα όποιο αρχείο θέλετε να του... αλλάξετε μορφή. Αν το pc σας δεν «βλέπει» αρχεία εξαιτίας του φορμά τους, αλλάξτε φορμά στο λεπτό. Από μετατροπείς extension σε files μέχρι video converters για κινητά τηλέφωνα, και από λογισμικό για να αλλάζετε φορμά σε φωτογραφικά αρχεία, και αρχεία κειμένων, μέχρι τη δυνατότητα να τροποποιείτε burning και ripping software. Ακόμα και βίντεο από το youtube μετατρέπει σε βιντεάκια που μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο pc σας. Ολα εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις και εμπειρία.

* Εχετε site ή blog και θέλετε να του βάλετε μουσική; Κανένα πρόβλημα. Μπείτε στο www.alsacreations.fr/dewplayer.html και χρησιμοποιήστε εντελώς δωρεάν το music player, το οποίο έχει ήδη κάποια κομμάτια, αλλά μπορείτε και εσείς να του προσθέσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να προσθαφαιρείτε, όποτε θέλετε.

* Θέλετε να επεξεργαστείτε τα mp3, να τα «κόψετε» και να τα «ράψετε» στα μέτρα σας; Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από το www.musetips.com. Κόβει και ράβει τα mp3 σας και τα κάνει όπως ακριβώς τα θέλετε. Και το καλύτερο; Είναι κυριολεκτικά πανεύκολο στη χρήση. Αντίστοιχο το http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html που έχει αναρίθμητες δυνατότητες και φτιάχτηκε για να σας... λύσει τα χέρια.

** Πόσο εύκολο είναι να «παίξετε» με τις ψηφιακές σας φωτογραφίες; Πανεύκολο με το http://photomagiciansoftware.co.uk. Επιπλέον αλλάξει το φορμά στα αρχεία εικόνας και σας βοηθά με τα «μαγικά» του σε όλα όσα θέλετε να κάνετε με τις φωτό σας.

* Ενα πανέξυπνο χάμστερ θα σας «βοηθήσει» να ζιπάρετε τα αρχεία σας και να τα μετατρέψετε σε άλλο φορμά. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις πυρηνικής φυσικής, με ένα κλικ στο http://hamstersoft.com.

* Και τέλος λίγη μουσική: Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα ραδιόφωνα του κόσμου σε ένα, βάλτε στα αγαπημένα σας το http://earthmediacenter.com. Κατεβάστε το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν και απολαύστε μουσική εντελώς δωρεάν και μέσα από τους υπολογιστές σας.

Και αν θέλετε «πηγές» για περισσότερα δωρεάν κατεβάσματα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το www.dwrean.net, ένα εκπληκτικό ελληνικό site που θα σας ενημερώνει για όλα τα δωρεάν (και νόμιμα) που κυκλοφορούν στον Ιστό, και τα http://download.cnet.com/windows και www.freedownloadscenter.com που κάνουν περίπου την ίδια δουλειά, αλλά «μιλούν» αγγλικά. Καλά κατεβάσματα!

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.
Με λέξεις-κλειδιά
Κ.Ε. Plus
www