Έντυπη Έκδοση

Εκαναν τη 15χρονη πρεζόνι και βαποράκι

Αυτό που είδε το πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ, κοντά στο σταθμό του Προαστιακού στον Πειραιά, πριν από λίγες ημέρες, με έναν 38χρονο να χτυπά ένα 15χρονο κορίτσι, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα αποκαλύφθηκαν λίγες ώρες αργότερα στο τμήμα.

Ο 38χρονος Ελληνας, που προσήχθη επιτόπου, κακοποιούσε την ανήλικη. Υποχείριο του ίδιου, του 36χρονου αδελφού του, που συνελήφθη, και του 20χρονου αδελφού τους, που αναζητείται, το κορίτσι εξαναγκαζόταν να κάνει χρήση ηρωίνης και να διακινεί ναρκωτικά σε πιάτσες τοξικομανών στην Αθήνα ως «βαποράκι».

Η απίστευτη ιστορία της 15χρονης ξεκίνησε, στις 6 του περασμένου Φλεβάρη, όταν η ανήλικη το «έσκασε» από το Ιδρυμα «Αγία Βαρβάρα», στη Νέα Σμύρνη, όπου φιλοξενούνται «παιδιά των φαναριών» και μεταφέρθηκε με εισαγγελική παραγγελία, το καλοκαίρι του 2013.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Αγνωστο πώς γνώρισε τον 38χρονο, που τη φιλοξενούσε στο σπίτι όπου μένει με τα αδέλφια και τους ηλικιωμένους γονείς του. Τότε φαίνεται πως ξεκίνησε και ο εφιάλτης της 15χρονης, που δεν πρόλαβε να ζήσει μια φυσιολογική εφηβεία στα χέρια αυτών που εμφανίστηκαν ως «σωτήρες» και -εκτός των άλλων- ασελγούσαν εις βάρος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για αρπαγή, αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, μικροποσότητα ηρωίνης.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Ναρκωτικά εξαρτησιογόνες ουσίες και απεξάρτηση