Έντυπη Έκδοση

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Ασφαλώς κατοικείν και επιχειρείν

Η Ευρωπαϊκή Ενωσις Ασφάλειαι Μινέττα, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη του κοινού για σταθερότητα και αυξημένη εξασφάλιση απέναντι σε απρόβλεπτα γεγονότα και με το κύρος που της δίνει η μακρόχρονη παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά, σχεδίασε και προσφέρει δύο νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επιχείρησης, τα Ασφαλώς Κατοικείν και Ασφαλώς Επιχειρείν, προσαρμοσμένα στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Ασφαλώς Κατοικείν καλύπτει την αξία ως καινούργιας, τόσο της κύριας κατοικίας όσο και της εξοχικής κατοικίας, με προσιτά ασφάλιστρα. Ενδεικτικές καλύψεις: κλοπή και με χρήση αντικλειδιού, ληστεία, θραύση τζαμιών-καθρεπτών-ειδών υγιεινής, έξοδα μεταστέγασης, οικογενειακή αστική ευθύνη.

Το πρόγραμμα Ασφαλώς Επιχειρείν προσφέρει στον επιχειρηματία ένα συνδυασμό πολλαπλών καλύψεων με προσιτά ασφάλιστρα, που του επιτρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την επιχείρησή του. Ενδεικτικές καλύψεις: κλοπή, ληστεία, διάρρηξη χρηματοκιβωτίου, προστασία από υπασφάλιση, μεταφορά χρημάτων, γενική αστική ευθύνη.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ενωσις Ασφάλειαι Μινέττα, σε συνεργασία με αξιόπιστους οργανισμούς, προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιοδήποτε κλάδο, σημαντικά προνόμια με την κάρτα προνομίων Μινέττα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-9309500, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.minetta.gr ή να απευθύνονται στους ασφαλιστικούς συμβούλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Ασφάλειαι Μινέττα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασία & Ασφάλιση
Ιδιωτική ασφάλιση