Ηλεκτρονική Έκδοση

Πιστόριους: Στο φως οι φωτογραφίες αμέσως μετά το φονικό

Σοκ στο ακροατήριο προκάλεσαν οι εικόνες που προβλήθηκαν στο Δικαστήριο της Πρετόρια κατά την διάρκεια της δίκης του παραολυμπιονίκη. Ούτε ο ίδιος ο « Blade Runner »δεν άντεξε στο θέαμα και έκανε ξανά εμετό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ τον περασμένο Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από το χώρο του εγκλήματος καθώς και βίντεο με την αναπαράσταση της δολοφονίας.

Στις  φωτογραφίες, ανάμεσά τους και μια με το πτώμα της άτυχης γυναίκας, προκάλεσαν σοκ και αντιδράσεις στο ακροατήριο, ενώ για ακόμη μια φορά ο Πιστόριους, έκανε εμετό στη θέα όσων είδε κατά τη διάρκεια της δίκης του. 
 

Όπως κατέθεσε στη δίκη κατα την διάρκεια της προβολής των φωτογραφιών ο πρώην αστυνομικός Colonel Schoombie van Rensburg που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος,  ανέφερε πως βρήκε αίματα και μεγαλύτερα ίχνη αιμορραγίας στο ισόγειο του σπιτιού, ενώ  βρήκε το πτώμα της Στέενκαμπ καλυμμένο με πετσέτες και πλαστικές σακούλες. Τις είχε χρησιμοποιήσει η κόρη του διαχειριστή μαζί με τον Πιστόριους για να σταματήσουν την αιμορραγία. 
 
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 4 έτη)
Η δικαιοσύνη σκοντάφτη σε απλά πράγματα !
Η απλώς θέλουν να καλύψουν τον εγκληματία !
Ποιά είναι η κόρη του διαχειριστή; !!!
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Στίβος
Δικαιοσύνη
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα
Νοτια Αφρική