Έντυπη Έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ ο Μαρινάκης!

Αποκαλυπτικός ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξή του στο «Βήμα». «Αν ήθελα να γίνω Ελληνας Μπερλουσκόνι , θα έφτιαχνα το δικό μου Ποτάμι ή Ελιά ή Νέα Ελλάδα, είπε νέτα-σκέτα. Παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο καταγγέλλοντάς τον όχι μόνον για απραξία, αλλά και για εξυπηρέτηση συμφερόντων».

 Βέβαια η έκπληξη ήρθε από αλλού: ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν ρωτήθηκε αποκάλυψε πως αν δεν υπήρχε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη, ο ίδιος θα ψήφιζε το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τον Θοδωρή Δρίτσα...

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η Μιχάλης Τζανίνης έγραψε: (πριν 7 έτη)
Καλό το παραμύθι, μάλιστα είχε και δράκο. Ο πρόεδρος και ο αχυράνθρωπος Μώραλης σε μια περίοδο πλήρους απαξίωσεις, λόγω μνημονιακών πολιτικών, της Τ.Α. αποφάσισαν με όχημα τον Θρύλο να αλώσουν το Δ. Πειραιά. Μα πως έτσι ξαφνικά ; Ο υιός του "εθνικού Προμηθευτή" και ο Μαρινάκης μυρίστηκαν μεγάλα έργα, όπως το ξεπούλημα του λιμανιού και του θαλάσσιου μετώπου του Σαρωνικού και επιθυμούν το Δήμο Πειραιά για να διαθέτουν πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών. Μυρίστικαν χρήμα,όπως οι ύαινες μυρίζουν το αίμα. Τώρα ο Μαρινάκης λέει , "αν δεν υπήρχε ο Μώραλης θα ψήφιζα Δρίτσα", άσχετο αν αυτός τον φύτεψε. Τι εννοεί ο ποιητής ;
Ότι όπως εγώ θα ψήφιζα Δρίτσα, αν δεν υπήρχε η λύση Μώραλη, έτσι πρέπει να κάνετε και εσείς. Καλός ο Δρίτσας αλλά τώρα ψηφίζουμε Μώραλη.
Οι Πειραιώτες έμαθαν όμως από τη περίπτωση Φασούλα. Ο φυτευτός Δήμαρχος εξαφανίστηκε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχασε τιε εκλογές, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση στους ψηφοφόρους του.
Πώς έγινε Δήμαρχος ο Φασούλας ; Μα ήταν παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Αυτή τη φορά οι Πειραιώτες δεν θα επιτρέψουν την εκμετάλευση του λαού, που ακολουθεί το Θρύλο. Πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καταλάβουν, ότι οι εκλογές στο Δ.Π. δεν είναι εκλογές στην ΕΠΑΕ , ούτε η Δημαρχία ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Όμως και Β. Μιχαλολιάκος θα καταγραφεί στην ιστορία της πόλης σαν ο Δήμαρχος" yes sir"
. Εφάρμωσε κατα γράμμα όλα τα μέτρα του μνημονίου με τις γνωστες στους πειραιώτες συνέπειες, χωρίς καμία αντίρρηση ή διαμαρτυρία. Οι Πειραιώτες σε κάθε πρόβλημα και σε κάθε αγώνα είχαν δίπλα τους τον Θ.Δρίτσα και τα παιδιά από"το λιμάνι της αγωνίας" και σε αυτούς θα εμπιστευθεί τις τύχες της πόλης στις προσεχείς εκλογές.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Αυτοδιοικητικές εκλογές
ΣΥΡΙΖΑ
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές