Έντυπη Έκδοση

Παραίτηση Αθανασίου ζητεί ο Καμμένος

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης ζήτησε μιλώντας χθες από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι σε μια ανάρτηση του ιστότοπου «Zougla.gr», φέρεται πρόεδρος Πρωτοδικών να έχει καταγγείλει στον υπουργό της Δικαιοσύνης την εμπλοκή του προέδρου του Αρείου Πάγου σε αστική υπόθεση του υπουργού Υγείας (μέλους της κυβέρνησης δηλαδή) εναντίον του, ζητώντας και απαιτώντας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου να πάρει η δικαστής συγκεκριμένη απόφαση, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

«Αυτό αποτελεί κατάλυση της Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, «και σε συνδυασμό με το τηλέφωνο που αποκάλυψε ο κ. Μπαλτάκος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ότι δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, αλλά και από φαινόμενα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες, όπως η δίκη της Energa, όπου το κράτος δεν παρέστη ως πολιτικός ενάγων για τα 250 εκατομμύρια ευρώ που έχασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βορίδης ήταν ο δικηγόρος υπεράσπισης».

«Ζητάω άμεσα την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης και τη διερεύνηση της υπόθεσης από Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο» κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)