Έντυπη Έκδοση

Παφίλης: «Νέα Ελλάδα με τα ίδια υλικά δεν γίνεται»

Τα κυβερνητικά κόμματα, με το συνεχιζόμενο εκβιασμό ότι αν καταψηφιστούν η χώρα θα μπει σε περιπέτειες, θέλουν να παγιδεύσουν το λαό σε ένα δρόμο που τον οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία, σχολίασε το ΚΚΕ.

Σημείωσε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την «ανακάλυψη» ότι το Μνημόνιο αποτελείται από 400 εφαρμοστικούς νόμους, η κατάργηση των οποίων παραπέμπεται στο άγνωστο μέλλον («όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες»), τώρα παίρνει σιγά σιγά πίσω και τη δέσμευση περί επαναφοράς του κατώτατου μισθού. Κατά το ΚΚΕ, τόσο η «Νέα Ελλάδα» των Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ όσο κι αυτή που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν ολοένα και περισσότερο.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς καβγαδίζουν για τη "νέα Ελλάδα"», ανέφερε σε προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Θ. Παφίλης, για να διαπιστώσει: «Κοροϊδεύουν το λαό. "Νέα Ελλάδα" με τα ίδια υλικά, με την εξουσία του κεφαλαίου και των μονοπωλίων μέσα στην Ε.Ε. δεν μπορεί να υπάρξει».

Κατά τον κ. Παφίλη, μια «νέα Ελλάδα» θα υπάρξει μόνο όταν «ο λαός πάρει στα χέρια του τον πλούτο που παράγει, όταν είναι κυρίαρχος, όταν έχει την πραγματική λαϊκή εξουσία και οικονομία».

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΚΚΕ