Έντυπη Έκδοση

Εξιτήριο για την Αμερικανίδα «θύμα» της Ανάστασης

Επειτα από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας, η 52άχρονη Αμερικανίδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης βγήκε από το νοσοκομείο και αναχώρησε για την πατρίδα της.

Εξω από το νοσοκομείο συγκινημένη μίλησε στους δημοσιογράφους και ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου και όσους συνέβαλαν στην αποθεραπεία της.

«Ενας μεγάλο "ευχαριστώ" στην Κρήτη για τη ζεστή αγκαλιά που μου άνοιξε, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου που με βοήθησαν να γίνω καλά», ανέφερε η ίδια ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα συνεχίσω εκεί τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας μου. Ολο αυτό ήταν για μένα ένας εφιάλτης που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ, Κρήτη».

Στο ίδιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί και νοσηλευτεί ο σύζυγός της και άλλα δύο άτομα, τραυματισμένοι από το ισχυρό βεγγαλικό που έσκασε δίπλα τους στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Υμνου.

Εκτός από τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν με αεροδιακομιδή στην Κρήτη, από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα τα οποία, όμως, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας Θήρας.

Τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη ρίψη του βεγγαλικού συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα ενώ παραπέμπονται σε τακτική δικάσιμο.

Ο σύζυγος και οι συγγενείς της 52άχρονης πέρασαν 24ωρα αγωνίας μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υπεβλήθη. Και αυτή και ο σύζυγός της είπαν ότι θα ξανάρθουν στη χώρα μας, αλλά αμφιβάλλουν αν θα ξαναδούν ποτέ πυροτεχνήματα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ατυχήματα/Τραυματισμοί