Έντυπη Έκδοση

29 Μαΐου αρχίζουν οι εξετάσεις στα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, οι οποίοι στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσουν τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα σχολεία της χώρας.

Τα διαγωνίσματα θα διαρκέσουν έως τις 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για τα Γυμνάσια (ημερήσια και εσπερινά), οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουνίου. Ως τη Δευτέρα 30 Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες (έκδοση αποτελεσμάτων, υποβολή αιτήσεων για αναβαθμολόγηση).

Για τα Γενικά Λύκεια (Ημερήσια και Εσπερινά) οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης των Ημερησίων Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α', Β' και Γ' τάξης των Εσπερινών ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιουνίου. Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης Ημερησίων ΓΕΛ και Δ' τάξης των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 24 Ιουνίου.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Σχολεία
Εκπαίδευση