Έντυπη Έκδοση

Εμφανίστηκαν ως θύματα των δύο ανηλίκων!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν χθες όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε την παραπομπή στο Κακουργιοδικείο του 57χρονου επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη και του 35χρονου φίλου του Νίκου Νικολάου για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο τοξικομανών ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη ισχυρίστηκε πως «στη θέση που βρέθηκε ο κατηγορούμενος μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Οι δύο ανήλικες», είπε, «τον προσέγγιζαν για να τον απομυζήσουν οικονομικά, ικανοποιώντας και τις σεξουαλικές τους ανάγκες». Αμεσα αντέδρασε ο εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας, αναφέροντας πως ο 35χρονος Νίκος Νικολάου «έπαιρνε τις ανήλικες στο διαμέρισμα του κατηγορουμένου επιχειρηματία κατόπιν υποδείξεων του Λευκαρίτη». Το Δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει σήμερα αν οι Λευκαρίτης και Νικολάου παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους. Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Μαΐου.

Ο συνήγορος του Νίκου Νικολάου αμφισβήτησε την κατηγορία του βιασμού, λέγοντας πως δεν ξέρει κανένα θύμα βιασμού να διαθέτει κινητό τηλέφωνο και να μην ειδοποιεί κανέναν. Οπως υποστήριξε, οι δύο ανήλικες εκπορνεύονταν και το κίνητρό τους ήταν τα χρήματα. Η Γενική Εισαγγελία επέμεινε στη συνέχιση της προφυλάκισης αναφέροντας πως οι δύο κατηγορούμενοι «είχαν την πείρα και την επιδεξιότητα να διαπράξουν τα αδικήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί».

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Κύπρος