Έντυπη Έκδοση

ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 51,98%

Το φωτοφίνις έδειξε Καμίνη

ΟΓιώργος Καμίνης (που στηρίχτηκε από τους ψηφοφόρους του κ.Σπηλιωτόπουλου-Ν.Δ.) αναδείχτηκε ικανός... δρομέας μακρινών αποστάσεων και άντεξε την ισχυρή πίεση από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη -στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ- στη μάχη της Αθήνας, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρή κι αμφίρροπη μέχρι αργά το βράδυ. Τα ποσοστά ήταν 51,98% για τον Γιώργο Καμίνη και 48,02% για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο Γ. Καμίνης, ενώ νωρίτερα ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νικητή «Γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο Γ. Καμίνης, ενώ νωρίτερα ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νικητή Φαίνεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης συγκέντρωσε τις ψήφους του κ. Κακλαμάνη (7,10 %) και του κ. Καπερνάρου (3,56%), χωρίς όμως να πάρει ταυτόχρονα και τις ψήφους του κ. Σοφιανού του ΚΚΕ (7,41%). Οσο για το μεγάλο ποσοστό 16,12% που συγκέντρωσε ο υποψήφιος της Χρήσης Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης την πρώτη Κυριακή -που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.-, παραμένει ένα δύσκολο και μυστηριώδες αίνιγμα πού κατευθύνθηκε...

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με πολλούς πανηγυρισμούς, το επιτελείο, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Γιώργο Καμίνη χθες στο Σύνταγμα και καταχειροκρότησαν την εκλογική του νίκη.

Ο ίδιος ανέβηκε στο βήμα για να ευχαριστήσει τον κόσμο και όσους τον στήριξαν, δηλώνοντας: «Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας. Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα» και ευχαρίστησε όλους γιατί «έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας διότι υπερασπιστήκατε μια πόλη δημοκρατική, μια πρωτεύουσα ευρωπαϊκή. Με την ψήφο σας δείξατε έναν άλλο δρόμο, το δρόμο της δουλειάς, της ενότητας και της δημιουργίας».

Νωρίτερα ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Καμίνη για τη νίκη του ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στον αντίπαλό του, λέγοντας πως χάρηκε, γιατί σ' αυτόν τον αγώνα γνώρισε έναν νέο άνθρωπο, τον οποίο καλεί να συνεργαστούν στο δημοτικό συμβούλιο για μια αποδοτική συνεργασία.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλιος Απ. Καμαρινάκης δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν. Το παλέψαμε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή είναι ενθαρρυντική για όλους».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοδιοικητικές εκλογές
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές