Έντυπη Έκδοση

Λαμουσί: Δεν βάζεις εύκολα κάτω την Ελλάδα

«Είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος έναν αντίπαλο όπως η Ελλάδα. Η Κολομβία βγάζει φωτιές στην επίθεση, γι' αυτό της έβαλε τρία γκολ». Ο Σαμπρί Λαμουσί μιλούσε για το μεθαυριανό ραντεβού της Ακτής με τους Κολομβιανούς, αλλά η μπάλα έφτασε ξώφαλτσα στο γήπεδο της Εθνικής μας.

 «Είναι πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνά τους οι Ελληνες», είπε ο Γαλλοτυνήσιος προπονητής. «Δεν τους βάζεις εύκολα κάτω». Η αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας με τους Ιβοριανούς είναι η ακροτελεύτια του προγράμματος, στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέζα.

Ο τεχνικός της Ακτής τόνισε ότι η νίκη επί των Γιαπωνέζων γέμισε την ομάδα του με αυτοπεποίθηση: «Χρειάστηκε να αντεπιτεθούμε για να κερδίσουμε, αλλά δείξαμε αυτοπεποίθηση και πίστη. Κάθε μέρα θα παίζουμε και καλύτερα», υποσχέθηκε. Απέναντι στην Κολομβία, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. «Ο τραυματισμός και η θεραπεία τον άφησαν πίσω, αλλά πλησιάζει πια το 100 τοις εκατό», εξήγησε ο Λαμουσί. «Θα δούμε μέσα στο επόμενο διήμερο σε ποια κατάσταση βρίσκεται». Τα δύο γκολ των Ιβοριανών στον αγώνα με την Ιαπωνία σημειώθηκαν στο πεντάλεπτο που ακολούθησε την άφιξη του εμβληματικού και αναντικατάστατου Ντρογκμπά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουντιάλ
Βραζιλία
Εθνική Ελλάδος