Έντυπη Έκδοση

Ξανακούγεται ο Kosmos!

Αύριο θα ξανακουστεί ο Kosmos στα ερτζιανά! Ναι, καλά το διαβάσατε, την πήραν επιτέλους την απόφαση στην Αγία Παρασκευή και ο σταθμός που έμαθε στο ευρύ κοινό αυτό που αποκαλούμε world music θα εμφανιστεί εκ νέου στον «αέρα».

 Για να τον ακούσετε θα πρέπει να συντονιστείτε είτε στις παλιές, γνωστές του συχνότητες, των 93,6 και 107 Μεγακύκλων, είτε στην καινούργια των 106,7. Από την πρώτη μέρα επίσης θα ακούγεται στη Θεσσαλονίκη (παρθενική εμφάνιση!), στους 93,9 Μεγάκυκλους. Κι έπειτα θα πάρουν σειρά άλλες ελληνικές πόλεις, με προοπτική κάλυψης του μεγαλύτερου μέρους της χώρας.

Ολα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει εδώ και 5 μήνες, αλλά ο τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ δεν «άδειαζε» για να τα συζητήσει και να βάλει υπογραφές. Τώρα όμως, ο αντικαταστάτης του, Αντώνης Μακρυδημήτρης, υιοθέτησε χωρίς μουρμούρες την εισήγηση του υπεύθυνου ραδιοφωνίας Θανάση Γεωργακόπουλου και προχώρησε αμέσως το πράγμα.

Σημειώνω, ότι στο πρόγραμμα του σταθμού (υπεύθυνος ο Γιάννης Δημητριάδης) θα ακούγεται φουλ μουσική με μικρά διαλείμματα για πολιτιστικά, τεχνολογικά και γευστικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media