Έντυπη Έκδοση

Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ

Λύση το Σχιστό

Το Σχιστό Κορυδαλλού προτείνει ως λύση για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου η Πολιτεία, ως απάντηση στο αίτημα που υπέβαλαν με πολύ κομψό και διακριτικό τρόπο με την επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό από τη Βραζιλία οι διεθνείς, παραιτούμενοι μάλιστα από οποιοδήποτε πριμ.

Αυτή είναι η περιοχή που έχει στο μυαλό ο υπουργός Αυτή είναι η περιοχή που έχει στο μυαλό ο υπουργός Η έκταση αριθμεί 110 στρέμματα και ανήκει στο ελληνικό κράτος, αλλά είναι καταπατημένη. Ο εργολάβος που ανέλαβε να κάνει αθλητικές εγκαταστάσεις μετέτρεψε το χώρο σε εργοτάξιο, ενώ υπάρχουν ακόμη και διάφοροι μαρμαράδες, ή άλλοι επαγγελματίες, που έχουν στήσει τα μαγαζιά τους παρανόμως. Λίαν προσφάτως, με νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δόθηκε η νομική δυνατότητα στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να προχωρήσει τις διαδικασίες αποβολής των καταπατητών.

«Σε συνάντηση που θα έχω με την ΕΠΟ θα συζητήσουμε τη λύση του Σχιστού, ενώ υπάρχει βεβαίως και εναλλακτική πρόταση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σταδίου, οι οποίες χρειάζονται αναβάθμιση», τόνισε ο Γιάννης Ανδριανός, γνωστοποιώντας στους δημοσιογράφους ένα ευρύ πρόγραμμα νομιμοποιήσεων των αυθαιρέτων κατασκευών του ΟΑΚΑ. «Είναι παράξενο σε κολυμβητήρια που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή οι περίφημες στέγες του Καλατράβα να τρέχουμε τώρα, ύστερα από δέκα χρόνια, να τις νομιμοποιήσουμε, ώστε να μπορέσουμε να τις συντηρήσουμε», πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος επίσης δήλωσε σύμφωνος με τη φόρμουλα της Ομοσπονδίας για τα στημένα ματς, η οποία εισηγείται τη συγκρότηση Επιτροπής με την παρουσία εν ενεργεία εισαγγελέως.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, λόγω της εκκένωσης του Αγίου Κοσμά, ο οποίος πουλήθηκε, ως γνωστόν, σε Σαουδάραβες επενδυτές, χωρίς στέγη μένουν η γυμναστική, η άρση βαρών, η κολύμβηση και το πόλο, που χρησιμοποιούσαν τα κολυμβητήρια της παραλίας. Πέραν του ΟΑΚΑ, εξετάζεται η περίπτωση στρατοπέδου στην Ανω Γλυφάδα, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Ανδριανός ανακοίνωσε επίσης προγραμματική συμφωνία με το Πολυτεχνείο Κρήτης για επισκευή του κολυμβητηρίου των Χανίων το οποίο θα δοθεί προς χρήση των πολιτών, το ενδεχόμενο της μεταφοράς του εργαστηρίου ντόπινγκ κοντρόλ στο Δημόκριτο, τη συνέχεια των ελέγχων στα οικονομικά των Ομοσπονδιών ερασιτεχνικών αθλημάτων παρά την αντίδραση και τις πιέσεις που ασκούνται. Οσον αφορά τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, ανοιχτών και κλειστών, δόθηκε δίμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Εθνική Ελλάδος
Αθλητικές εγκαταστάσεις