Έντυπη Έκδοση

Παράταση ζήτησαν οι παράγοντες της ΕΠΟ

Οι παράγοντες της ΕΠΟ, που έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, ζήτησαν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα να του παράσχουν εξηγήσεις τον Σεπτέμβριο και όχι μέσα στην εβδομάδα.

Το αίτημα των Γιώργου Σαρρή (πρόεδρος), Γιάννη Παπακωνσταντίνου (αντιπρόεδρος), Αριστείδη Σταθόπουλου (σύμβουλος), Θόδωρου Κουρίδη στον εισαγγελέα μετέφερε ο νομικός τους εκπρόσωπος και σήμερα θα ενημερωθούν αν θα τους δοθεί παράταση.

Χθες, στην Ευελπίδων πήγαν οι διαιτητές Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης και ζήτησαν από τον Κορέα να απολογηθούν με υπόμνημα. Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσουν και οι πρώην αρχιδιαιτητές Μπριάκος-Δούρος, καθώς και ο Ευβοιώτης ρέφερι Γιάννης Κάμπαξης, ο οποίος την περασμένη σεζόν προκάλεσε μεγάλο ντόρο με τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα να καταθέσει αύριο.

Η έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα ξεκίνησε το 2012 και αφορά αδικήματα όπως: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος
Διαφθορά
ΕΠΟ
Ερευνες & μελέτες
Διαιτησία
Τοκογλυφία και εκβιασμοί
Αθλητικός εισαγγελέας