Ηλεκτρονική Έκδοση

Καμμένος: Να αναπτυχθεί ο θεσμός της ΔΕΘ

Επίσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην 79η ΔΕΘ.

Την επιστροφή των πολιτών στη ΔΕΘ, η οποία είναι ορατή με το συνωστισμό του κόσμου στα περίπτερα της έκθεσης, επισήμανε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα. 

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως το κόμμα του είναι διατεθειμένο να στηρίξει την αναπτυξιακή προσπάθεια της ΔΕΘ-HELEXPO, σημειώνοντας πως ο θεσμός της ΔΕΘ χρειάζεται να προστατευθεί και να αναβαθμισθεί. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι είναι σημαντική η παρουσία του πολιτισμού μέσα στην έκθεση, η οποία γίνεται πράξη με σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις στην 79η ΔΕΘ.

Η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO από την πλευρά της ενημέρωσε τον κ. Καμμένο, καθώς και τους παριστάμενους βουλευτές και στελέχη του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την πορεία της διοργάνωσης, αλλά και για το ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Μετά το πέρας της επίσκεψης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της διοίκησης της έκθεσης, ο κ. Καμμένος ξεναγήθηκε σε περίπτερα της 79ης ΔΕΘ.

 
Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:00, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Αίθουσα Ελλοπία).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)