Ηλεκτρονική Έκδοση

Γηπεδικό

Δεν κάνει πίσω ο Καμίνης για Λεωφόρο

Την πρόθεσή του να συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού έκανε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και θεωρεί ιδανική εξέλιξη την μετεγκατάσταση του συλλόγου στο Βοτανικό. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» δεν συμμερίζεται την άποψη του και με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τον αντέκρουσε.

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι ο Δήμος επιδιώκει να γίνει στο Βοτανικό

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Καμίνη στον Βήμα Fm:
 
«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους παναθηναϊκούς. Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».
 
Αμέσως μετά ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε την άποψη του Γιώργου Καμίνη για το γήπεδο στο Βοτανικό και επανέλαβε ότι η μόνη λύση για τον Παναθηναϊκό είναι η παραμονή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο πρόεδρος των «πρασίνων» υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός για ιστορικούς και οικονομικούς λόγους, θα παραμείνει στην Λεωφόρο 
 
Αναλυτικά η δήλωση του:
 
«Έχω εξηγήσει στον κ. Καμίνη ότι για οικονομικούς, αλλά κυρίως για ιστορικούς λόγους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί καταστροφικό για το σύλλογο να φύγει από τη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».
 
Τέλος και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιθυμεί το γήπεδο να γίνει στη Λεωφόρο και μόνο εκεί, ενώ η επιμονή του Γιώργου Καμίνη για το γήπεδο στο Βοτανικό δεν έμεινε αναπάντητη και από το Δημοτικό Σύμβουλο της Αθήνας, Νίκο Αβραμίδη. Ο γενικός γραμματέας του ΠΑΝ.ΚΙ ξεκαθάρισε μέσω μηνύματός του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι: «Οσο σταθερός παραμένει ο Κος Δήμαρχος στο θέμα του Βοτανικού άλλο τόσο σταθερή είναι και η δική μας θέση ''Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο''».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Δήμος Αθηναίων
Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός