Έντυπη Έκδοση

«Αυτός φταίει...»

Κάποτε Καραβίτης ήταν το όνομα εστιατορίου στο οποίο κάνανε τραπέζια οι νεοδημοκράτες. Πλέον Καραβίτης είναι το όνομα του τεχνοκράτη που οι γαλάζιοι κατηγορούν ως υπεύθυνο για τον ΕΝΦΙΑ, όπως έδειξε χθες και η ερώτηση 21 βουλευτών της Ν.Δ.

 Σημειωτέον ότι ο Νίκος Καραβίτης πράγματι ήταν το πρόσωπο που κατά τη συνάντηση των γαλάζιων βουλευτών με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον περασμένο χειμώνα για τον ΕΝΦΙΑ είχε εμφανιστεί ως βασικός συντάκτης του φόρου, ενώ είναι ασαφές εάν διεκόπη ή όχι η συνεργασία του με το υπουργείο Οικονομικών μετά τη μετακίνηση του κ. Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή -ο οποίος πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει συνήθως προσωπικές απόψεις, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει πως δεν απηχούν και ένα ευρύτερο κλίμα μεταξύ των γαλάζιων- Ευάγγελος Αντώναρος διερωτήθηκε εν τω μεταξύ γιατί ο κ. Καραβίτης παραμένει «παχυλά αμειβόμενος εκπρόσωπος του ελληνικού Δημοσίου στο Δ.Σ. του ΟΤΕ», αλλά δεν άφησε στο απυρόβλητο και το νυν υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια