Έντυπη Έκδοση

Τι ζητάνε οι Κινέζοι στη ΝΕΡΙΤ;

Πολυμελής αντιπροσωπεία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της επαρχίας Zhejiang της Κίνας, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του οργανισμού Gu Shun Kun, συναντήθηκε στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής με τον πρόεδρο του Δ.Σ. & διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών διερεύνησαν κατ' αρχήν τη δυνατότητα συνεργασίας σχετικά με την ανταλλαγή προγραμμάτων τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, την αμφίπλευρη στήριξη στην παραγωγή ειδησεογραφικού και ενημερωτικού περιεχομένου με επίκεντρο τις οικονομικές σχέσεις και την επιχειρηματική δραστηριότητα των δύο χωρών, καθώς και το ενδεχόμενο συμπαραγωγών για προγράμματα που αφορούν στην προβολή των πολιτισμών και της σύγχρονης ζωής στην Ελλάδα και την Κίνα.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της επαρχίας Zhejiang διαθέτει συνολικά 20 Μέσα -οκτώ τηλεοπτικούς και οκτώ ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και τέσσερις ιστοτόπους- που απευθύνονται όχι μόνο στην τοπική ραδιοτηλεοπτική αγορά (η οποία αριθμεί 54 εκατ. τηλεθεατές), αλλά και σε όλη την Κίνα, μέσω δορυφορικής μετάδοσης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)
TV & Media