Έντυπη Έκδοση

Χλιαρά ξεκίνησε το δελτίο του Star

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στο τσούκου τσούκου ξεκίνησε το δελτίο του Star. Ητοι, δεν έκανε τα μεγάλα, τα συντριπτικά νούμερα που ίσως περίμεναν τα τzιμάνια της πιάτσας, δεδομένης και της αναστάτωσης σε κάποιους από τους ανταγωνιστές.

Και κάπως έτσι πήρε την πρώτη θέση το Mega, τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στις ηλικίες από 15 ώς 44 έτη. Μη λησμονούμε πάντως το δυνατό lead in που προσφέρει πλέον στη Μαρία Σαράφογλου η σειρά «Ονειρο ήταν», επουλώνοντας τα τραύματα της Μεσογείων στο συγκεκριμένο τομέα.

Ας δούμε όμως τους αριθμούς σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB/Nielsen. Πρώτο λοιπόν ήταν το Mega με 23,9% στο σύνολο του κοινού και 21,5% στις ηλικίες από 15 ώς 44 έτη. Ακολούθησαν ο Αντέννα με 18,2% στο σύνολο και 15,3% στα «δυναμικά» κοινά και το Star με 14% και 13% αντιστοίχως. Το δελτίο του Alpha (βγαίνει στις 7 το απόγευμα, μην το ξεχνάμε) κρατήθηκε σε υψηλή απόδοση με 19,7% και 20,6% (μοναδικό δελτίο που αύξησε την απόδοσή του στις ηλικίες 15 ώς 44 ετών), ο ΣΚΑΪ είχε 9,9% στο σύνολο και 7,6% στα «δυναμικά» κοινά και η ΝΕΡΙΤ χτύπησε ένα αξιόλογο 10,3% στο σύνολο, αλλά καταβαραθρώθηκε στις ηλικίες 15 ώς 44 ετών με μόλις 3,8%.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Star Channel
TV & Media
Τηλεόραση