Έντυπη Έκδοση

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Πάλι... μπαλάκι το γήπεδο

Το πρόβλημα του γηπέδου επανήλθε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού ύστερα από μια δήλωση του δημάρχου Αθηνών Γιώργου Καμίνη, που επανέλαβε ότι θέση δική του είναι να κάνει γήπεδο ο σύλλογος στον Βοτανικό. Και μάλιστα έκανε εντύπωση η δήλωσή του ότι το τωρινό γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας «δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους περίοικους και τους Παναθηναϊκούς».

 Αναλυτικά όσα δήλωσε χθες στον «Βήμα FM»: «Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους Παναθηναϊκούς. Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Ετσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη, και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».

Αμέσως ήρθε η απάντηση, έστω και μέσω Facebook, στον κ. Καμίνη, από τον Νίκο Αβραμίδη, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Αθηναίων με το Παναθηναϊκό Κίνημα, που ανέφερε: «Οσο σταθερός παραμένει ο κος δήμαρχος στο θέμα του Βοτανικού άλλο τόσο σταθερή είναι και η δική μας θέση "Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο"».

Και λίγο αργότερα, η δήλωση του Γιώργου Καμίνη δεν έμεινε αναπάντητη ούτε απ' τον Γιάννη Αλαφούζο. Αλλωστε το «σενάριο» περί «μετακόμισης» του γηπέδου οπουδήποτε αλλού πέραν της Λεωφόρου βρίσκει αντίθετους τους «πράσινους». Κάτι που δείχνει και η σχετική δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου: «Εχω εξηγήσει στον κ. Καμίνη ότι για οικονομικούς, αλλά κυρίως για ιστορικούς λόγους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί καταστροφικό για το σύλλογο να φύγει από τη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Ολα αυτά ενώ οι «πράσινοι» προσπαθούν να ξεπεράσουν και την καθημερινή μετεγγραφολογία περί Αμπέιντ, Νάνο και να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Καλλονή την Κυριακή. Χθες ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες, όπως αναμενόταν, λόγω των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, οι Τάσος Λαγός, Νίκος Καρέλης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Ντάνιελ Πράνιτς έλειπαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες, όπως και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με άδεια, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ συνέχισε την αποκατάστασή του. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Διαμαντή Χουχούμη, που προπονήθηκε ώς ένα σημείο και αναμένεται σε μια εβδομάδα να είναι έτοιμος. Παράλληλα, οι Τάκης Σπυρόπουλος, Βαλμίρ Μπερίσα, Ζέκα, Μλάντεν Πέτριτς και Βίκτορας Κλωναρίδης έκαναν εργομετρικά τεστ, τα οποία δεν είχαν κάνει την προηγούμενη φορά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Γήπεδα/Στάδια
Αθλητικές εγκαταστάσεις