Έντυπη Έκδοση

ΟΥΡΕΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ» ΓΙΑ... ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Βροντερό «παρών»

Ουρές πολλών μέτρων σχηματίστηκαν έξω από τις θύρες 17 και 25 του φαληρικού γηπέδου μόλις κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας πως θα δώσει βροντερό «παρών» την Τρίτη (21.45) για να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας.

Κοσμοσυρροή στο Φάληρο για ένα... χαρτάκι του αγώνα Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης Κοσμοσυρροή στο Φάληρο για ένα... χαρτάκι του αγώνα Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης  Παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση απόμειναν 5.000 μαγικά χαρτάκια, τα οποία θα διατεθούν σήμερα. Οι τιμές: 25, 40, 45, 50, 55, 65, 75, 90, 225 (VIP) και 325 (VVIP) ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, κάθε οπαδός μπορεί να προμηθευτεί μέχρι 2 εισιτήρια, εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ (20.30) συνεχίστηκε με απουσίες εξαιτίας των υποχρεώσεων των ξένων παικτών με τις εθνικές τους ομάδες. Ο προβληματισμός του Μίτσελ έγκειται στην τετράδα των Μανιάτη (έκανε θεραπεία), Σιόβα (ατομικό πρόγραμμα), Φουστέρ και Μήτρογλου (δεν είναι 100% έτοιμοι). Ειδικά για τον Μήτρογλου ο Ισπανός προσπαθεί να τον επαναφέρει στην... προτέρα της μετεγγραφής του στη Φούλαμ κατάσταση με ενέσεις ηθικού, αλλά και χωρίς να του προσθέτει άγχος. Επίσης, επειδή δεν υπάρχει η πολυτέλεια οποιουδήποτε στραβοπατήματος στο πρωτάθλημα, δίνει μεγάλη σημασία και στο ματς με τον ΟΦΗ, σκοπεύοντας να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν πιο ομοιογενές σχήμα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ατλέτικο Μαδρίτης
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός
εισιτήρια