Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση Πολύδωρα σε Σαμαρά

Με τον χαρακτηριστικό του τρόπο τοποθετήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Θα κρατήσω τη λογική όπως τη λέει το Σύνταγμα, της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών», δήλωσε στο Βήμα FM. «Η ψήφος μου; Τι είναι; Δεν είναι συνάρτηση και πολιτική εκτίμηση; Ούτε με πρόσωπα έχει να κάνει ούτε με τίποτα. Να αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς και να βγάλει 180. Είναι αδύνατον, όμως, να αλλάξει πολιτική. Δεν τον είδατε τι δυστυχία ήταν στη Θεσσαλονίκη; Να λέει ψέματα ότι κερνάει 30% του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο;», πρόσθεσε.
 
Στην ερώτηση εάν συμμερίζεται την άποψη Καρατζαφέρη τής συνένωσης δυνάμεων της Κεντροδεξιάς για να μην έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διαφώνησε λέγοντας: «Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Είμαι απέναντι και δεν έχω μετανιώσει ούτε με την κυριαρχία του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 και όσα έκανε και καλά, όπως όταν έβγαλε από την αφασία στην εισοδηματική πολιτική πολλά στρώματα του λαού. Υστερα μπήκαν σε πάρτι διαφθοράς και κατανάλωσης και τεμπελιάς, να πίνουν οι ΠΑΣΟΚοι, το αγροτικό και όλοι, ουίσκι στα σκυλάδικα. Πάει, χάθηκε τότε ο έλεγχος. Αλλά τότε ήμουν απέναντι και αιώνες έλεγαν οι δεξιοί και εγώ να μην έρθει ο κομμουνισμός και μας πάρει την κατσίκα και το σπίτι. Και ήρθε η καταναλωτική δεξιά των μεγάλων οίκων και τραπεζιτών».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Προεδρία της Δημοκρατίας
Κυβέρνηση