Ηλεκτρονική Έκδοση

Κουβέλης: “Όλα στην ώρα τους” για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Υπάρχουν συνταγματικές διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μέχρι να ανοίξουν αυτές «έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στην 79η ΔΕΘ, ενώ για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος αλλά και το κόμμα είπε “όλα στην ώρα τους”.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Σχετικά με τα σενάρια για δική του υποψηφιότητα ο Φ.Κουβέλης απάντησε ότι: “Δεν μου έχει γίνει καμιά πρόταση να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε καν νύξη, δεν υπάρχει καμιά συμφωνία, ούτε κρυφή ούτε φανερή”.

Αναφορικά με τα εσωτερικά του κόμματος και ειδικά σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο προσεχές συνέδριο, απάντησε πως όλα βρίσκονται στα χέρια των συνέδρων.

“Είμαι πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και θέλω να συμβάλλω στην ολική επαναφορά της ΔΗΜΑΡ στο πολιτικό σκηνικό” είπε μεταξύ άλλων ενώ για την αποχώρηση του Σπύρου Λυκούδη με την ταυτόχρονη διατήρηση της βουλευτικής έδρας σχολίασε ότι “το μέτρο των ενεργειών του καθενός κρίνεται από τις αξίες που έχει και εφαρμόζει ο οποιοσδήποτε”.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
ΔΗΜΑΡ