Ηλεκτρονική Έκδοση

Καραμανλή: Παραφέρθηκα

“Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ”, έγραψε στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή που το βράδυ της Δευτέρας “τα έχωσε” στον σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών Γ.Θεοδωρακόπουλο, για τη φορολογική πολιτική ενώ με κλάματα εξέφρασε την ανησυχία της ότι “δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές” και ότι και η ίδια θα μείνει άνεργη.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής, μια εκ των 21 της ΝΔ που ζητούν την αποπομπή του Ν. Καραβίτη για τις αδικίες και τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, δεν μίλησε και τόσο κόσμια για τον Γκίκα Χαρδούβελη.

“Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;” φέρεται να είπε η Α.Καραμανλή.

Σήμερα παραδέχθηκε ότι "παραφέρθηκε" επιβεβαιώνοντας το επεισόδιο με τον σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει για την ουσία όσων είπε. “Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα "γαλλικά". Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ”, δήλωσε στον ραδιοσταθμό “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1”.

Ωστόσο, προσπάθησε να το “μαζέψει” λέγοντας πως “δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης” ενώ για τον υπουργό Οικονομικών είπε ότι “ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε όμως να αποδοθούν ευθύνες σ' αυτούς που έφταιξαν. Περιμένουμε να δούμε επίσης και πού βρίσκεται και τι θα γίνει με τον κ. Καραβίτη που ήταν και ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ”.

Κατά τ’ άλλα και ενώ χθες φέρεται να εμφανίστηκε ανήσυχη για την επανεκλογή της ίδιας αλλά και των συναδέλφων της, φοβούμενη ότι θα μείνει άνεργη, δήλωσε σήμερα στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” ότι “δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν” σημειώνοντας από την άλλη ότι “από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν μπορεί ζητάμε να πληρώσει κι άλλα.”

Newsroom Enet

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)
Νέα Δημοκρατία
Υπουργείο Οικονομικών