Ηλεκτρονική Έκδοση

Την Πέμπτη

Στάση εργασίας των εργαζομένων του ΥΠΠΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Στάση εργασίας, από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε για την Πέμπτη το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, παράλληλα με την Παναττική Στάση Εργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

Φωτογραφία αρχείου ("Ε"/Στέλιος Στεφάνου) Φωτογραφία αρχείου ("Ε"/Στέλιος Στεφάνου)

Ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων ανακοίνωσε ότι «το ΔΣ, στη συνεδρίαση της 9ης/9/2014, εκτίμησε πως εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και στα δημόσια αγαθά. Τα ζητήματα του Οργανισμού, της "αξιολόγησης" και του επανελέγχου των διαδικασιών μετατροπής των συμβασιούχων σε ΙΔΑΧ είναι αλληλένδετα. Εκπορεύονται από την ίδια πολιτική που στοχεύει στη διάλυση του δημόσιου τομέα και στην τρομοκράτηση και πειθάρχηση των εργαζομένων σε αυτόν».
 
Τα μέλη του Ενιαίου Συλλόγου καλούνται να συμμετάσχουν στις 12:00 μ.μ, «μαζί με συναδέλφους και από άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου», στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ- Λεωφ. Συγγρού 60).
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Υπουργείο Πολιτισμού