Ηλεκτρονική Έκδοση

Δυσάρεστα νέα για Παπαπέτρου

Ο 20χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «ερυθρολεύκων» στην Ιταλία και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σε κλινική του Τρεβίζο, υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες.

Άτυχος στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου καθώς τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης (10/9) με τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, έδειξαν πως υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες.

Ο 20xρονος φόργουορντ  θα επιστρέψει την Ελλάδα αύριο το μεσημέρι (11/09), προκειμένου να εξεταστεί και από τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος των Πειραιωτών, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό πόδι, στο οποίο είχε χτυπήσει και πριν από ενάμιση μήνα, κατά την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Παπαπέτρου  αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 
 
«Κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες έδειξαν η μαγνητική τομογραφία και η ακτινογραφία στις οποίες υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε κλινική του Τρεβίζο. 
 
Στον 20άχρονο φόργουορντ τοποθετήθηκε γύψος και την Πέμπτη το μεσημέρι θα επιστρέψει την Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί κι από τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος Γιώργο Παπαγιαννόπουλο και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό του πόδι». 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Μπάσκετ