Έντυπη Έκδοση

Ανοιχτή η πόρτα για τον Καραγκούνη

Την πόρτα της Εθνικής ομάδας άνοιξε απλόχερα ο Γιώργος Σαρρής στον Γιώργο Καραγκούνη, προτείνοντάς του πόστο ειδικών καθηκόντων σε περίπτωση που ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη γαλανόλευκη αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Από τη Βραζιλία όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την Εθνική, του έκανα πρόταση. Αυτό το ξανασυζητήσαμε με τον Γιώργο στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και του είπα ότι η πρόταση ισχύει. Οταν ήρθε ο κ. Ρανιέρι του είπα ότι έχω κάνει ανοικτή πρόταση στον Γιώργο και η απάντησή του ήταν πως θα είναι χαρά του να συνεργαστεί με τον Καραγκούνη. Ο ρόλος του Γιώργου θα καθοριστεί όταν μας πει το "ναι". Εχουμε κάνει μια πρόταση για ένα πόστο, αλλά επιτρέψτε μου να το κρατήσω μυστικό», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας χθες στο «ΝovaΣΠΟΡ fm».

Πάνω στην κουβέντα θίχτηκε και το κακό ξεκίνημα με τη Ρουμανία, για το οποίο «ο κ. Ρανιέρι μας είχε ενημερώσει ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη».

Λόγος ανησυχίας πάντως δεν υφίσταται, γιατί, όπως εξήγησε ο πρόεδρος, «ο κ. Ρανιέρι μας λέει ότι η Εθνική θα περάσει και μάλιστα ως πρώτη».

Συνεπώς, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια