Έντυπη Έκδοση

Προπέτασμα καπνού

Τη στιγμή που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν τις τελευταίες ημέρες αναστατωμένος με το θέμα Στέφανου Αθανασιάδη, που ακόμη δεν έχει υπογράψει και οι φήμες -που εύκολα αναπτύσσονται σε «ευπαθή» περιβάλλοντα όπως αυτό που έχει δημιουργήσει η λανθασμένα εφαρμόσιμη τεχνοκρατική αντίληψη κάποιων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τον έφερναν ακόμη και στον Ολυμπιακό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης «διέρρεε» σε «φίλια» ΜΜΕ το όνομα του Γερμανού χαφ-εξτρέμ Πιότρ Τροχόφσκι, 30 ετών, που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ο παίκτης είναι μεν ποιοτικός, όμως κατά πρώτον υπάρχει πρόβλημα με το αν θέλει ο ίδιος να πάει σε άλλη ομάδα πριν ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ισπανική ομάδα (προφανώς θα διεκδικήσει αποζημίωση, αφού η Σεβίλλη κατήγγειλε μονομερώς το συμβόλαιό του) και κατά δεύτερον έχουν αναφερθεί τα τελευταία δύο χρόνια τραυματισμοί στο γόνατο.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ενημέρωναν κάποια ΜΜΕ που προφανώς δεν κάνουν και τόση κριτική στα έργα και ημέρες τους, πως υπάρχει ακόμη σκέψη για τον Κριστιάν Μπαρόνι, ο οποίος όμως αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαικά Κύπελλα, παρά μόνο τον Φεβρουάριο και εφ' όσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους «32». Γι' αυτό και η πρόταση του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Μπαρόνι φέρεται να ζήτησε 800.

Ολα αυτά τα μετεγγραφολογικά έρχονται να καλύψουν την παραπάνω αναστάτωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το θέμα του Κλάους Αθανασιάδη. Η συζήτηση με τον διεθνή φορ αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, μια που σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης που παρέστη σε σύσκεψη παραγόντων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα δεδομένα είναι γνωστά και αναμένεται αργά ή γρήγορα, και υπό την πίεση του κόσμου και της όλης κατάστασης, εύκολα ή δύσκολα να «κλείσει» το θέμα και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο ο Αθανασιάδης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο