Ηλεκτρονική Έκδοση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΥΠΠΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΠΟΕ – ΥΠΠΟ και άλλες ομοσπονδίες του Δημοσίου κατά της αξιολόγησης και του επαναπροσδιορισμού της μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου ή έργου σε αορίστου χρόνου.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κτίριο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ), στην λεωφόρο Συγγρού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι “η νέα προσφυγή της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη που ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία εφαρμογής του Ν.4250/2014 δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως η κυβέρνηση θορυβημένη από την αποφασιστικότητα των εργαζομένων προχωρά σε αυταρχικές επιλογές με αποτέλεσμα να βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στον αντιδημοκρατικό βούρκο.”

Ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων ανακοίνωσε ότι «το ΔΣ, στη συνεδρίαση της 9ης/9/2014, εκτίμησε πως εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και στα δημόσια αγαθά. Τα ζητήματα του Οργανισμού, της "αξιολόγησης" και του επανελέγχου των διαδικασιών μετατροπής των συμβασιούχων σε ΙΔΑΧ είναι αλληλένδετα. Εκπορεύονται από την ίδια πολιτική που στοχεύει στη διάλυση του δημόσιου τομέα και στην τρομοκράτηση και πειθάρχηση των εργαζομένων σε αυτόν».
 
Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δημόσιος Τομέας
Συγκοινωνίες-Μεταφορές
Υπουργείο Πολιτισμού
ΠΟΕ-ΟΤΑ
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας